UAB „DERMOFAKTORIUS“ visada gerbs Jūsų privatumą. UAB „DERMOFAKTORIUS“ įmonės kodas 304316867, Vytenio g. 50. griežtai laikosi Fizinių asmenų duomenų apsaugos įstatymo ir kitų teisės aktų reikalavimų.

Slapukai

KAS YRA SLAPUKAI?

Slapukas – tai mažas tekstinis failas, kurį interneto svetainė įrašo į jūsų kompiuterį arba mobilųjį prietaisą, kai jūs toje svetainėje apsilankote. Slapukai plačiai naudojami tam, kad interneto svetainės veiktų arba veiktų efektyviau, ir siekiant suteikti informacijos svetainės savininkams.

KAIP MES NAUDOJAME SLAPUKUS?

Google Analytics Facebook ir AdWords

www.manilla.lt interneto svetainėje naudojamasi „Google Analytics“ – Google, Inc. (toliau – Google) teikiama žiniatinklio analizės paslauga, kuri padeda išanalizuoti, kaip naudojamasi šia interneto svetaine. Šiuo tikslu „Google Analytics“ naudoja slapukus – tekstinius failus, kurie įrašomi į jūsų kompiuterį.

„Google“ įvairiai naudoja slapukus. Pavyzdžiui, naudojant pakartotinę rinkodarą AdWords ir Google Analytics slapukai naudojami rodant skelbimus arba stebint jūsų pasirinkimus.

Slapukų gauta informacija apie naudojimąsi interneto svetaine – standartinė interneto žurnalo informacija (įskaitant jūsų IP adresą) ir anoniminė informacija apie lankytojo elgesį – perduodama Google ir Google ją saugo, be kita ko, JAV esančiuose serveriuose. Prieš išsiųsdami jūsų IP adresą Google, paverčiame jį anoniminiu.

Pagal Google „privatumo skydo“ sertifikavimo tvarką, Google pareiškia, kad ji laikosi ES ir JAV „privatumo skydo“ sistemos reikalavimų. Google gali perduoti „Google Analytics“ surinktą informaciją trečiosioms šalims, kai to reikalaujama pagal įstatymą arba kai tos trečiosios šalys tvarko informaciją Google vardu.

Pagal „Google Analytics“ paslaugos teikimo sąlygas Google nesusies duomenų subjekto IP adreso su jokiais kitais Google turimais duomenimis.

Slapukai taip pat naudojami tam, kad būtų užregistruota, ar duomenų subjektas sutinka (arba nesutinka), kad www.manilla.lt interneto svetainėje būtų naudojami slapukai, kad šis klausimas nebūtų užduodamas kiekvieną kartą apsilankant svetainėje.

KAIP VALDYTI SLAPUKUS

Slapukus galite valdyti ir (arba) ištrinti pagal savo pageidavimus. Galite ištrinti visus jūsų kompiuteryje jau esančius slapukus, o daugumoje naršyklių galite nustatyti, kad slapukai nebūtų įrašomi.

Slapukų valdymas jūsų naršyklėje

Daugumoje naršyklių galima:

patikrinti, kokie slapukai yra įrašyti, ir ištrinti atskirus slapukus;

blokuoti trečiųjų šalių slapukus;

blokuoti slapukus iš konkrečių interneto svetainių;

blokuoti visų slapukų siuntimą;

uždarant naršyklę ištrinti visus slapukus.

Jei pasirinkote ištrinti slapukus, nepamirškite, kad bus pašalintos ir visos nustatytos parinktys. Be to, visiškai užblokavus slapukus, daug interneto svetainių (įskaitant mūsų svetainę) neveiks tinkamai ir visiškai neveiks naršymas internetu. Dėl šių priežasčių nerekomenduojame išjungti slapukų, kai naudojatės mūsų internetine svetaine.

Talpyklos ir slapukų išvalymas Chrome naršyklėje

 

JŪSŲ SUTIKIMAS SU ŠIA PRIVATUMO POLITIKA

Perduodami Mums savo asmens duomenis, Jūs sutinkate su šios Privatumo politikos taisyklėmis. Jei nepritariate politikos taisyklėms, prašom neteikti savo asmens duomenų tvarkyti.

 

MŪSŲ TVARKOMA INFORMACIJA APIE JUS

Šioje Privatumo politikoje terminas „asmens duomenys“ reiškia informaciją arba jos fragmentus, susijusius su Jumis arba tokia informacija, pagal kurią būtų galima tiesiogiai arba netiesiogiai Jus identifikuoti.

Mes galime tvarkyti asmens duomenis apie Jus iš skirtingų šaltinių, įskaitant asmens duomenų tvarkymą kai Jūs lankotės Mūsų svetainėje www.manilla.lt

 

ASMENS DUOMENYS, KURIUOS GAUNAME TIESIOGIAI IŠ JŪSŲ

Mes galime tvarkyti asmens duomenis, gautus iš Jūsų tiesiogiai, kai Jūs teikiate Mums asmens duomenis internetinėje svetanėje www.manilla.lt Prašom turėti omenyje, kad netvarkysime asmens duomenų apie Jus, jei savo noru nepateiksite šios informacijos.

Duomenys, kuriuos Mes galėtume tvarkyti, gavę tiesiogiai iš Jūsų: 
• vardas, pavardė;
• pašto adresas;
• el. pašto adresas;
• telefono numeris;
• slaptažodžiai;
• pirkimo istorija;
• sukauptų lojalumo taškų istorija;
• amžius;
• gimimo data;
• lytis.

 

ASMENS DUOMENYS, KURIUOS GAUNAME JUMS LANKANTIS SVETAINĖJE (SLAPUKAI)

Mes naudojame slapukus ir panašias technologijas, kad tvarkytume informaciją apie Jus, kai Jūs lankotės svetainėje. Svetainėje Mes naudojame slapukus. Slapukai – tai failai, saugantys informaciją Jūsų kompiuterio kietajame diske arba paieškos programoje. Taip Mes galime nustatyti, kad lankėtės Mūsų svetainėje anksčiau. Mes naudojame slapukus, siekdami užtikrinti Jums pačią patogiausią svetainės peržiūrą.

 

KAIP MES NAUDOJAME JŪSŲ ASMENS DUOMENIS

Tik turėdami Jūsų išankstinį sutikimą ir vadovaudamiesi Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymu, Mes galime naudoti Jūsų asmens duomenis šiais tikslais:
• Jūsų paraiškoms ir pareiškimams tvarkyti;
• paslaugoms teikti;
• atsakyti į Jūsų klausimus arba komentarus;
• pardavimui skatinti, loterijoms arba konkursams rengti;
• klientų lojalumui užtikrinti;
• Jūsų užsakytiems gaminiams arba pavyzdžiams siųsti;
• informacijai Jums siųsti;
• Mūsų svetainės, prekių bei paslaugų naudojimui įvertinti ir Jūsų paieškos bei pirkimo įpročiams suprasti;
• rekomenduoti Jums prekių;
• analitiniams ir rinkos tyrimams atlikti;
• Mūsų reklamų efektyvumo analizei;
• elgesio internete analizei;
• kad galėtume užkirsti kelią arba atskleisti sukčiavimą ar kitus nusikaltimus ir (arba) patikrinti Jūsų tapatybę.

Mes galime papildyti Jūsų pateiktus asmens duomenis kita Mūsų turima informacija.

 

RINKODAROS PRANEŠIMAI

Tik turėdami Jūsų išankstinį sutikimą ir vadovaudamiesi Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymu, Mes galime Jums siųsti paštu, el. paštu arba SMS informaciją apie gaminius, paslaugas, specialius pasiūlymus, akcijas ir kitą informaciją, kurią laikome Jus dominančia, remdamiesi Jūsų anksčiau atliktais pirkiniais ir pateikta informacija.

 

JŪSŲ ASMENS DUOMENŲ APSAUGA

Mes imamės tam tikrų administracinių, techninių ir fizinių saugumo priemonių, norėdami apsaugoti Jūsų pateiktus asmens duomenis nuo atsitiktinio, neteisėto arba neleistino sunaikinimo, dingimo, koregavimo, prieigos, atskleidimo arba panaudojimo ir kitų neteisėtų panaudojimo būdų. Svetainėje gali būti nuorodų į trečiųjų šalių žiniatinklio svetaines. Mes nekontroliuojame šių trečiųjų šalių žiniatinklio svetainių ar jų turinio. Kai Jūs išeinate iš Mūsų žiniatinklio svetainės, Mes negalime būti atsakingi už bet kokios Jūsų pateiktos informacijos apsaugą ir privatumą. Jūs turite elgtis atsargiai ir atidžiai perskaityti lankomos svetainės privatumo politiką.