5 PATARIMAI kaip mėgautis SPA namuose ir džiaugtis ŠILKINE kūno oda!

 5 PATARIMAI kaip mėgautis SPA namuose ir džiaugtis ŠILKINE kūno oda!


1. KŪNO ŠVEITIMAS

Tai pirmasis ir pats svarbiausias žingsnis norint turėti nepriekaištingą kūno odą. Šveitimas užtikrins, kad oda greičiau atsinaujintų, kas lems lygesnę, mažiau celiulito varginamą odą. Taip pat, bus efektyviai pašalinamas raginis odos sluoksnis – tai padės tolygiau įdegti, leis išvengti plaukelių įaugimo po depiliacijos bei privers vėliau naudojamus kremus įsigerti greičiau ir geriau. Šiam žingsniui naudokite ODORE linijos šveitiklį kūnui su kofeinu.

kūno šveitiklis

2. KŪNO MASAŽAS ALIEJAIS

Tai labiausiai atpalaiduojantis ir namuose kaip tikrame SPA priverčiantis pasijusti žingsnis. Odos masažas laikomas vienintele realiai efektyvia priemone padedančia išvengti celiulito. Tam rekomenduojame naudoti ODORE linijoje esantį sausąjį aliejų, kuris tinka ir natūraliam įdegiui skatinti mėgaujantis saulės voniomis, ir kūno masažui, odos maitinimui po dušo. Šis aliejus praturtintas salsvu, riešutų aromatu, kuris padeda atsipalaiduoti, tad ypatingai rekomenduojame naudoti priemonę patiriant daug streso ir įtampos. Aromatas ant odos neįkyriai išsilaiko visą dieną. 

deginimosi aliejus

3. ODOS ATSTATYMAS PO DEPILIACIJOS

Tai ypač svarbus žingsnis, nes dažnai galvojame, kad kūno oda nėra kamuojama dehidratacijos taip kaip veido, tačiau tai netiesa ir kūno odai taip pat labai reikalingas aktyvus drėkinimas. Tam MANILLA sukūrė vėsinantį alavijo gelį su raminančiu kompleksu: ramunėlių ir agurkų ekstraktais, hialuronu, pantenoliu. Šią priemonę ypatingai rekomenduojame naudoti po depiliacijos, saulės vonių, turint šiurkščią, išsausėjusią odą ir jei vargina jautrumas, odos sudirgimai, uodų įgėlimai.

vėsinantis gelis

4. NUOLATINĖ GAIVI IR DRĖGMĖS IŠLAIKYMAS

Tam kuriamos veido ir kūno dulksnos, kurios norinčioms išlaikyti gaivią kūno ir veido odą yra tikra būtinybė rankinėje kiekvieną dieną. ODORE linijoje rasite vėsinančią alavijo dulksną su raminančiu kompleksu: ramunėlių ir agurkų ekstraktais, hialuronu, pantenoliu, kuri puikiai tiks purkšti odą dienos metu net ir ant makiažo. Priemonė suteiks švarumo, gaivumo ir drėgmės pojūtį. Tai nepamainoma priemonė kelionėse, skrydžių metu ir vasaros sezonu paplūdimyje.

5. ODOS MAITINIMAS

Jei susiduriate su ypatingai išsausėjusia, šerpetojančia, šiurkščia ar po vonios procedūrų tempimo varginama oda – nepamirškite naudoti kūno sviesto ODORE, kurio sudėtis praturtinta aukščiausios kokybės aliejais, o aromatas privers jaustis kaip atostogose visus metus.

Kūno sviestas


Nuo šiol, mėgautis SPA malonumais namuose kasdien yra taip paprasta! Tereikia jūsų odai tinkamų priemonių, jaukios atmosferos ir gero nusiteikimo! Visas ODORE linijos NAUJIENAS bei jau pamėgtus produktus rasite mūsų internetinėje parduotuvėje spustelėję ČIA, arba prekybos taškuose Vilniuje, Klaipėdoje, Palangoje bei Kaune.

← Ankstesnis straipsnis Naujesnis straipsnis →