3 PATARIMAI kaip palepinti savo odą rudens sezonu

3 PATARIMAI kaip palepinti savo odą rudens sezonu

 

Namų kūno SPA

Kuri moteris atsisakytų šiltos, atpalaiduojančios vonios ir odą švelninančios procedūros? Įžiebkite kelias žvakes, įsijunkite muzikos ar išsitraukite mylimą knygą ir leiskite savo kūnui pamirkti. Šiltame vandenyje jūsų poros atsivers, o oda suminkštės, tad bus puikiai paruošta kūno šveitimui. Naudokite ODORE kūno šveitiklį su kavos ekstraktu, kuris  minkština odą ir suteikia jai švelnumo bei stangrumo. Po kūno šveitimo pašalinamas negyvų odos ląstelių sluoksnis, todėl oda greičiau ir lengviau atsinaujina, geriau sugeria drėkinamąsias priemones. ODORE kūno sviestas su pistacijų ir kaštonų ekstraktais pamaitins jūsų kūno odą visą dieną ši jausis šilkine, sudrėkinta ir švelnia. Jei mėgstate aliejinę tekstūrą, galite rinktis ODORE sausajį kūno aliejų. Šis aliejus praturtintas salsvu, riešutų aromatu, kuris padeda atsipalaiduoti, tad ypatingai rekomenduojame naudoti priemonę patiriant daug streso ar įtampos.

Kūno sviestas

Rūgštinių priemonių procedūros

Šaltasis sezonas yra idealus laikas atlikti rūgštines procedūras, nes sumažėja saulės spindulių rizika sujautrėjusiai odai (turėkite omeny, jog net šaltuoju sezonu reikia naudoti apsaugą nuo saulės, o ypač jei atliekate rūgštines procedūras). Ir nors stiprias rūgštines procedūras rekomenduojame atlikti pas specialistus, švelnesnes rūgštines priemones naudoti nesibaimindamos galite ir namuose. Kuo ypatingos rūgštinės priemonės? SOLUTIO poras sutraukianti veido kaukė savo sudėtyje turi AHA rūgštis, kurios efektyviai pašalina ant odos paviršiaus susikaupusius riebius nešvarumus, šerpetojimus ir aktyvina ląstelių atsinaujinimą. Tuo tarpu vaisių rūgštys giliai išvalo poras, atstato drėgmės balansą. Jei skundžiatės riebesne ir problematiška oda, kasdien galite naudoti SOLUTIO aktyviai valantį veido prausiklį, kurio sudėtyje esanti salicilo rūgštis efektyviai nuvalo ant odos paviršiaus susikaupusį negyvų odos ląstelių sluoksnį, padeda giliai išvalyti poras. 

Rūgštinės priemonės

Veido odos apsauga nuo šalčio

Šaltuoju sezonu mūsų veido oda turi ištverti temperatūros svyravimus, šaltą orą ir žvarbų vėją bei sausą patalpų orą. Tai sukelia riziką odai išsausėti, parausti bei šerpetoti, o tai odai nepriduoda nei sveikatos nei grožio, todėl rudens sezonui įsibėgėjus pakeisti savo veido priežiūros rutina yra tiesiog būtina! Dabar mūsų rutina turi apsiversti aukštyn kojomis: dieną odai reikalingas maitinimas, o vakare – drėkinimas. Žinoma, tai dar priklauso nuo jūsų odos tipo bei kur praleidžiate didžiąją savo dienos dalį. Riebios odos savininkėms bei biurų ar kitų uždaresnių patalpų darbuotojoms dienos metu maitinamasis kremas gali būti per sunkus. Tuomet, odos maitinimas, kaip ir įprasta, turi būti paliktas vakarui. SILENTIUM apsauginis-maitinamasis ŠALČIO KREMAS yra skirtas visiems odos tipams. Šis, net vaikams tinkantis, kremas formuoja orui laidžią apsauginę lipidinę odos plėvelę, kuri kaip skydas apsaugo epidermį ir neleidžia drėgmei garuoti. Pamaitinti odai idealiai tiks ir UNISON balansuojantis veido kremas, kuris tinka sausėti linkusiai odai, na o šaltuoju periodu, daugumos mūsų oda yra būtent tokia. Šis kremas taip pat tiks saulės spindulių išsiilgusiai odai, kuri yra praradusi natūralų švytėjimą, papilkėjusi ir negyvastinga. 

 

Pasinaudojus šiais patarimais ne tik mėgausites švelnia, sudrėkinta ir apsaugota oda, bet ir atrasite puikų būdą skirti laiko sau. Visas priemones rasite mūsų internetinėje parduotuvėje spustelėję ČIA, arba prekybos taškuose Vilniuje, Kaune, bei Palangoje. Norite pasikonsultuoti ? Jūsų laiškų lauksime el paštu: konsultacijos@manilla.lt!

 

← Ankstesnis straipsnis Naujesnis straipsnis →