28 dienų MANILLA iššūkio rezultatai – sveika ir švytinti veido oda bei išaugusi meilė sau

28 dienų MANILLA iššūkio rezultatai – sveika ir švytinti veido oda bei išaugusi meilė sau

Dalyvauti iššūkyje nusprendė 316 skirtingų odos tipų savininkių, dažniausiai susiduriančių su odos bėrimais, inkštirais, raudoniu, išsiplėtusiomis poromis, randeliais, dėmelėmis ir raukšlėmis. Na, o iššūkį sėkmingai tęsė ir jį užbaigė 131 moteris.

Prisijungusios prie „Natūralistės“ grupės, iššūkio dalyvės kasdien gaudavo naudingų patarimų apie taisyklingą skirtingų odos tipų priežiūrą, dažniausiai daromas klaidas, mokėsi skaityti kosmetikos sudėtis. Be to, moterys buvo edukuojamos apie išorinius ir vidinius veiksnius, lemiančius odos pokyčius – draugišką odai mitybą, streso bei vitaminų trūkumo padarinius, hormonų įtaką bei teisingą priežiūrą pagal ciklą. 

Iššūkio metu kilę klausimai buvo atsakyti gydytojos Rūtos bei MANILLA kosmetikos ir akademijos projekto vadovės Justinos Gružauskaitės LIVE metu. Bendruomenės narės kasdien įsitraukdavo į diskusijas, dalinosi savo patarimais ir atradimais, o kiekvienos savaitės pabaigoje pildė klausimynus apie odos būklės pokyčius.  

Daugiau negu 80% iššūkio dalyvių pastebėjo odos pagerėjimą jau po 7 dienų.  

Kiekvienos savaitės pabaigoje, moterys savo odos būklę turėjo įvertinti balais nuo 1 iki 10 (1 – odos būklė labai prasta, 10 – odos būklė puiki). Po pirmosios savaitės su MANILLA kosmetika, daugiau negu 80% moterų pastebėjo pagerėjimą – sumažėjusį bėrimą smakro srityje, mažiau intensyvų raudonį, daugiau drėgmės įgavusią odą. Jos savo odos būklei skyrė vidutiniškai 6,5 balo

Viena bendruomenės narė pasidalino, kad įprastai PMS laikotarpiu itin pablogėjanti veido odos būklė ir atsirandantys bėrimai, nebuvo tokie stiprus ir pastebimi, kaip anksčiau. „Džiaugiuosi, kad nebereikia veido slėpti po pudra.“ – džiaugsmu po pirmos savaitės dalijosi kita iššūkio dalyvė. 

Net 70% dalyvių, kurias kamavo odos tempimas, po dviejų savaičių jo beveik nebejautė.

„Po antros savaitės oda kardinaliai pasikeitė į gerą pusę“ – džiaugėsi net 90% iššūkio dalyvių, savo odos būklę įvertinusių vidutiniškai 7 balais. Daugiau negu 40% iššūkio dalyvių gėrėjosi subalansuota, švaresne ir pašviesėjusia veido oda. „Svarbiausia tai, jog oda atrodo gana lygi, atsikėlus rytais niekada nebebūna prisikaupę sebumo ant T zonos, makiažas laikosi šiek tiek tvirčiau. Oda atrodo iš sausos/riebios po truputį keičiasi į normalią, kontroliuojamą odą.“ – teigiamais pokyčiais jau po 14 dienų dalinosi bendruomenės narė Reda.

Virš 20% moterų pastebėjo atsistačiusį odos drėgmės balansą, kurio dėka sumažėjo paakių raukšlės, kaktoje buvusios ryškios raukšlės darėsi vis mažiau pastebimos, oda tapo stangresnė ir elastingesnė.

Be to, apie 70% dalyvių, kurias kamavo odos tempimas, naudodamos MANILLA kosmetiką,po dviejų savaičių jo beveik nebejautė.

Po 21 dienos iššūkio dalyvės džiaugėsi ne tik gražesne oda, bet ir pagerėjusiu santykiu su savimi.

Po 21 dienos su MANILLA kosmetika, beveik visos moterys tvirtino pastebėjusios ryškų odos pagerėjimą ir net 40% jų, savo odos būklę įvertino 8 balais. Daugiau negu pusei sumažėjo inkštirų kiekis ir 156 iš 164 dalyvių, tęsusių iššūkį, sumažėjo poros, o oda tapo skaistesnė.

Patenkintos ne tik produktų veiksmingumu, bet ir natūraliais aromatais, moterys ryto ir vakaro odos priežiūros rutinas dar vadino meditacinėmis kvapų terapijomis ir džiaugėsi artimesniu santykiu su savimi: „Atsirado daugiau meilės sau – kai po rytinių ir vakarinių procedūrų visa kvepianti pradedu dieną ar einu miegoti, visa tai darau lydima minčių, kad, štai, skyriau dėmesio sau – pačiai brangiausiai sau moteriai.“

Naudodamos MANILLA kosmetiką ir sekdamos informaciją apie odos priežiūrą „Natūralistės” grupėje, po 3 savaičių moterys džiaugėsi ne tik odos būklės pagerėjimu, bet ir įgytomis naujomis žiniomis bei išaugusia meile sau

Iššūkio dalyvių rezultatai

„Jaučiu, jei (oda) prabiltų, maldautų, kad ja taip rūpinčiausi ir toliau.“

Iššūkiui pasibaigus, virš 30% moterų pabrėžė padidėjusį pasitikėjimą savimi ir dingusią baimę pasirodyti be makiažo. Natūralistės dalijosi džiaugsmu matydamos stangresnę, įgavusią daugiau drėgmės ir švaresnę veido oda. Po keturių savaičių, jos savo odą įvertino vidutiniškai 8,2 balais.

Riebios odos savininkės, su MANILLA kosmetikos pagalba ir iššūkio metu įgytomis žiniomis, išmoko suvaldyti sebumo išsiskyrimą bei nepageidaujamų spuogelių atsiradimą. Virš 50% riebią odą turinčių moterų nebeerzino T–zona, o anksčiau blizgėjęs veidas įgavo sveiką švytėjimą.

Mišrią odą turinčios moterys tvirtino iššūkio metu išmokusios pasirinkti konkrečioms odos problemoms spręsti tinkančius produktus. Iššūkio pabaigoje, net apie 80% jų nebevargino riebi T–zona ir pavieniai veido išsausėjimai. „Oda vizualiai tikrai pagražėjo, paskaistėjo, mažiau riebaluojasi, spuogelių išvis neatsiranda, tik inkštirų dar turiu, poros žymiai sumažėjo, oda taip pat švelnesnė, minkštesnė, prisotinta drėgmės. Iš aplinkinių irgi susilaukiu pagyrų dėl veido odos.“

Net 70% sausos odos savininkių po 4 savaičių nebejautė odos tempimo, liko patenkintos pamaitinta ir ne tokia jautria oda, pranykusiu raudoniu ir sumažėjusiu bėrimu.

Apie 65% brandžią odą turinčių moterų gėrėjosi mažiau pastebimomis raukšlėmis ne tik ant veido, bet ir dekoltė srityje bei žymiai stangresne veido oda. 

Daugiau negu pusė visų iššūkyje dalyvavusių moterų džiaugėsi išnykusiomis pigmentinėmis dėmelėmis ir akivaizdžiai pagerėjusia veido odos būkle.

Dalyvių odos būklė po iššūkio

Iššūkyje dalyvavusios moterys pripažįsta – per keturias savaites suformuoti įpročiai ir įgytos žinios išliks ilgam. Jos pasidalino mėgstamiausiais produktais, kurie, jų manymu, labiausiai prisidėjo prie odos būklės pokyčių:

Mėgstamiausi iššūkio dalyvių produktai

Akivaizdu – MANILLA iššūkis atnešė teigiamų odos priežiūros ir požiūrio į save pokyčių. 

Šio iššūkio metu, MANILLA bendruomenės narės išmoko prižiūrėti veido odą, liko patenkintos mažiau pastebimomis raukšlelėmis, daugelio iš jų nebevargino išsausėjusios arba labai riebios veido zonos, bėrimai, raudonis ir tempimas.

Kartu su gražia oda, moterys įgijo didesnį pasitikėjimą savimi bei išmoko skirti laiko meilės ir rūpesčio sau praktikai. „Kiekvieną sykį jausdavau, kad atlieku ne veido priežiūros, o meilės sau ritualą.“ – iššūkio patirtimi dalinosi iššūkio dalyvė. 

Prisijunkite prie MANILLA bendruomenės grupės „Natūralistės” Facebook ir sekite naujienas – visai netrukus jus pakviesime dalyvauti dar viename iššūkyje! 

O kol laukiate kito iššūkio, kviečiame pažiūrėti gydytojos Rūtos bei MANILLA kosmetikos ir akademijos projekto vadovės Justinos Gružauskaitės LIVE, kurių metu jos atsakė į labiausiai rūpimus ir dažniausiai kylančius iššūkio dalyvių klausimus apie odos priežiūrą:

Pirmąjį LIVE su gyd. Rūta galite pažiūrėti ČIA

LIVE su Justina Gružauskaite rasite ČIA

Gyd. Rūtos LIVE apie odos priežiūrą šiltuoju sezonu ir SPF naudojimą galite pažiūrėti ČIA

Justinos Gružauskaitės LIVE, kuriame ji atsako į moterų klausimus rasite ČIA

Gyd. Rūtos LIVE apie iššūkio užbaigtuves ir tolimesnius planus žiūrėkite ČIA

← Ankstesnis straipsnis Naujesnis straipsnis →