MANILLA aukso medalininkai – KODĖL jie užbūrė mūsų širdis?

MANILLA aukso medalininkai – KODĖL jie užbūrė mūsų širdis?

Geriausias SERUMAVIMO RINKINYS | Žaibiškas drėgmės balanso atstatymas

Šiame SERUMAVIMO rinkinyje rasite koncentruotą hialurono rūgšties serumą MOMENTUM, kuris bus tobula pagalba skaistumą ir drėgmę praradusiai odai. Taip pat, stangrinantį kolageno serumą NUDITUM, pasižymintį drėkinamosiomis ir elastingumą gerinančiomis savybėmis bei trigubą drėkinimo efektą suteikiančią gelinę emulsiją NUDITUM, kuri efektyviai drėkina, minkština bei skaistina odą. Šių trijų priemonių naudojimas pagal eiliškumą žaibiškai atstatys drėgmės disbalansą jūsų odoje ir efektyviai sugrąžins spindesį pavargusiai odai. 

Geriausias drėkinantis šampūnas normaliems plaukams | SANA LUX

2018 metais, parodoje „Rinkis prekę lietuvišką“ SANA LUX drėkinantis šampūnas tapo aukso medalio laureatu. Šis šampūnas su augaliniu keratinu bei prisotintas beržo, ąžuolo, apynių ir įvairių vaisių rūgščių ekstraktais drėkina bei stiprina plaukus, sugrąžina jų spindesį ir ramina galvos odą. Po galvos plovimo plaukai tampa švarūs, minkšti, švelnūs ir lengvai iššukuojami.  

Geriausias hialurono rūgšties 2% serumas su vit. C ir B5 | NUDITUM 

Hialurono rūgšties serumas su vitaminu C ir B5, pasižymintis drėkinamosiomis ir raminančiomis savybėmis, kurios padeda apsisaugoti nuo dehidratacijos, odos skilinėjimo, jautrumo, raudonio ir patamsėjimo, gavo aukso medalį 2017 metų „rinkis prekę lietuvišką“ parodoje. Tai vienas populiariausių ir geriausiai klientų įvertintų produktų, kurio per 5-erius metus pardavėme daugiau nei 35 000 vnt.! 

Geriausias stiprinantis NDF veido serumas | MOMENTUM

Šis atstatantis, aukso medalį laimėjęs, serumas – stebuklingas sprendimas pavargusiai ir brandžiai odai atgaivinti. Natūralus drėgmės faktorius saugo odą nuo dehidratacijos, o dumblių ekstraktas ramina, lėtina senėjimo procesą bei skaistina jūsų odą. Šis serumas jūsų odos priežiūros rutiną pavers ne tik efektyvia, bet ir malonia bei užburs išskirtiniu tabako kvapu. 

Geriausios gaivinančios prausimosi putos | NUDITUM

Norint atgaivinti veido odą po saldaus miego ar įtemptos dienos, pristatome švelnias prausimosi putas, kurios pamaitins jūsų odą natūraliais, iš gamtos išgautais, vitaminais kaip baziliko ekstraktas bei D-pantenolis. Šios putos efektyviai pašalina visus ant veido susikaupusius nešvarumus, išsiskyrusio sebumo perteklių ir gali būti naudojamos makiažui valyti. Tai viena universaliausių priemonių, kurią galima naudoti ne tik veido prausimui, bet ir depiliacijai!

Geriausias veido šveitiklis-kaukė 2 in 1 | NUDITUM  

Net 2 produktai vienoje tūbelėje! Dėka ricinos aliejaus grūdelių, šveitiklis-kaukė švelniai eksfolijuoja viršutinį veido sluoksnį taip skatindamas odos regeneraciją. Natūralus makadamijų aliejus bei avižų ekstraktas maitina ir drėkina odą, o baltas molis išvalo bei sutraukia išsiplėtusias poras, taip sugrąžindamas veidui skaistumą ir švytėjimą. 

Geriausias apsauginis – maitinamasis šalčio kremas | SILENTIUM

Apsauginis veido kremas nuo šalčio ir vėjo, pripildytas sviestmedžiu bei migdolų vašku ir aliejumi, kurie suformuoja orui laidžią apsauginę lipidinę odos plėvelę, taip apsaugodami odą nuo žiemą itin aktyvios odos dehidratacijos. D-pantenolis padeda nuraminti jautrią, pažeistą ir sudirgusią odą. Šis produktas idealiai tinka visai šeimai ir vaikams nuo 3 metų, tad vienos priemonės užteks visiems!

Geriausias vaikų veido ir kūno sviestelis ŠVELNUS DEBESĖLIS | LIBERI

Jungtinėje Karalystėje, „The Green Parent 2021“ natūralių kosmetikos produktų apdovanojimuose, sidabro medalį iškovojęs vaikų veido ir kūno sviestelis LIBERI, kurio sudėtyje esantys sviestmedžio bei migdolų aliejai efektyviai maitina odą, o iš ramunėlių išgaunamas bisabololis bei vitaminas D-pantenolis ramina odą, mažina sudirginimus ir niežulį. Tinka kūdikiams nuo jų pirmųjų dienų, nes ingredientai yra itin draugiški, o produktai bekvapiai!

Geriausia 3x drėkinimo efektą suteikianti gelinė emulsija | NUDITUM

NUDITUM trigubo drėkinimo efektą suteikianti gelinė emulsija buvo pripažinta vienu iš trijų geriausių produktu, kuris laimėjo „Best new natural product award“ apdovanojimą Švedijoje. Ši emulsija pasižymi aktyviuoju komponentu Hydreïs, kuris padeda natūraliai atkurti odos paviršių ir išlaikyti nepažeistą odos struktūrą. Sudėtyje esantis agurkų ekstraktas drėkina odą, suteikia vėsumo ir gaivumo pojūtį, o natrio PCA užtikrina intensyvų drėkinimą ir drėgmės išlaikymą odoje. Puikiai tinka kaip makiažo pagrindas!

 

Visi šie produktai buvo pripažinti tiek Lietuvos, tiek tarptautiniu mastu – tai mus skatina nesustoti ir tobulėti, kad galėtume suteikti jums tik pačius kokybiškiausius ir efektyviausius produktus!

 

← Ankstesnis straipsnis Naujesnis straipsnis →