Gyd. Rūtos VASAROS patarimai jūsų odai

Gyd. Rūtos VASAROS patarimai jūsų odai

1. KAUKĖS ir ŠVEITIMAS. Lepinti odą reikia ištisus metus, tačiau vasarą ir žiemą tai tampa ypatingai svarbu. Įvairios kaukės padės odą prisotinti vitaminais ir naudingomis medžiagomis, kurios leis odai lengviau apsisaugoti nuo išorės veiksnių, o šveitikliai pašalins negyvas odos ląsteles, riebalų perteklių ir paruoš veidą lygiam įdegiui. Rekomenduoju naudoti MANILLA šveitiklį-kaukę viename, kuris atliks šias dvi funkcijas – išvalys riebią ar inkštirų varginamą odą bei puikiai sudrėkins. O norint tolygaus ir vientiso įdegio - ŠVEITIKLIS TIESIOG BŪTINAS!




2. SERUMAI. Drėkinimas yra gražios ir išpuoselėtos odos paslaptis. Norint veidrodyje matyti mums patinkantį atvaizdą – reikia gerti daug vandens, taip pripildant organizmą drėgme iš vidaus ir tepti drėkinančias priemones, taip padedant atsistatyti odai iš išorės. MANILLA populiariausios vasaros priemonės yra NUDITUM linijos hialurono rūgšties bei kolageno serumai, kurie puikiai drėkina, pripildo raukšleles ir suteikia odai taip trokštamos apimties. Vasaros metu šios priemonės gali išspręsti net lengvo nudegimo, dehidratacijos ar pigmentinių dėmių problemas, tad šie produktai pasitarnaus ne tik kaip kasdienės drėkinančios priemonės, bet kaip intensyvi ir greita pagalba po saulės vonių. 




3. TONIKAI. Turbūt jau visos žinome, jog tonikas yra ypač svarbi  priemonė, kuri be galo svarbi odos pH atstatymui bei kitų priemonių efektyvesniam pasisavinimui. Be šių dviejų funkcijų, vasarą tonikas pasitarnauja ir kaip veido dulksna – jis atgaivina po saulės vonių, palaiko drėgmę, tonizuoja karščio nualintą odą. Rekomenduoju išbandyti NUDITUM linijos toniką su levandų ekstraktu arba kiek sausesnei odai SILENTIUM linijos toniką su medetkų ekstraktu bei Romaniškų ramunių vandeniu, kuris nuramins odą ir neabejotinai taps vasaros palydovu ne tik vonios kambaryje, bet ir jūsų rankinėje. Primenu, jog veido priežiūros rutinoje tonizavimas yra antrasis žingsnis po valymo, kurį vėliau seka įvairūs serumai ir kremai.




4. APSAUGA NUO SAULĖS. Tai įvairių nuomonių bei diskusijų susilaukianti tema, tačiau kas tikrai yra svarbu suprasti – saugotis nuo kenksmingų saulės spindulių (UVA, UVB, UVC) yra būtina, o apsisaugojimo būdą mes galime rinktis patys – cheminiai, mineraliniai ar natūralūs filtrai – tai kiekvieno sprendimas ir pasirinkimas. Odos senėjimas, raukšlės ir dehidratacija gali būti pasekmė to, ko išties galime išvengti, tad bent minimali SPF apsaugos priemonė vasarą privalo užimti svarbią vietą. Jei norite šia tema sužinoti daugiau – skaitykite mūsų blogą, o NUDITUM linijos SPF20 apsaugą nuo saulės galite įsigyti mūsų internetinėje parduotuvėje. Mūsų asortimente taip pat galite rasti ir ODORE linijos kūno aliejų, kuris beta-karoteno dėka skatina natūralų įdegį ir sudėtyje esančių aukščiausios kokybės natūralių aliejų dėka drėkina, maitina, minkština ir lepina odą savo aromatu.




5. RANKŲ ir KŪNO PRIEŽIŪRA. Derėtų rūpintis ne tik veido oda, tačiau ir savo kūnu bei rankomis. Nors oda šiose vietose ir atsparesnė, vasarą ji taip pat reikalauja priežiūros. Rankos šiltuoju metų laiku yra linkusios išsausėti ir prarasti drėgmę, todėl derėtų jas palepinti drėkinančiu rankų kremu, pavyzdžiui MANILLA ODORE linijos priemone, kuri išspręs sausų rankų problemą bei FIGURA linijos nagų odelių aliejuku, kuris suminkštins ir pamaitins. Kuomet karšta – kūnas prakaituoja intensyviau, todėl komfortiškai jaustis padės kūno dezodorantai. Rekomenduoju rinktis natūralius ir ekologiškus, tokius kaip MANILLA FIGURA linijos dezodorantas, kadangi jame nėra alkoholio ir aliuminio druskų, o cheminės medžiagos reaguodamos su prakaitu gali skleisti netgi aštresnį kvapą ir erzinti odą, sukelti iritacines reakcijas.




Tikiuosi, jog šie patarimai ir priemonės padės pagrindus jūsų vasaros veido ir viso kūno priežiūros rutinoje, tačiau nereikia pamiršti ir dar kelių svarbių aspektų. Vasarą gerkite daug vandens, nes jo kūnas reikalauja daugiausiai, daug judėkite ar užsiimkite jums patinkančia aktyvia laisvalaikio veikla, skirkite dėmesio mitybai, bei žinoma poilsiui! 

← Ankstesnis straipsnis Naujesnis straipsnis →