MIŠRI VEIDO ODA – kaip pasiekti odos balansą?

MIŠRI VEIDO ODA – kaip pasiekti odos balansą?

Kaip prižiūrėti mišrią odą?

Pateikiame nuoseklią mišrios odos priežiūros rutiną bei MANILLA priemones, kurios tiks kiekvienam žingsniui:

Veido prausimas. Rinkitės prausiklį tinkantį mišriai odai arba prauskite riebias ir sausos odos zonas skirtingomis priemonėmis. Riebios odos vietoms pagelbės SOLUTIO linijos aktyviai valantis prausiklis, kuris padeda sumažinti odos blizgesį ir sureguliuoti sebumo išsiskyrimą. Sausoms veido sritims rinkitės NUDITUM gaivinančias prausimosi putos, kurios nedirgina jautrios, sausos odos ir efektyviai pašalina ant veido susikaupusius nešvarumus, sebumo perteklių ar net vandeniui atsparų makiažą.

Odos tonizavimas. Toniko nevalia praleisti, nes šis atstato odos pH balansą, pagerina vėliau naudojamų kosmetikos priemonių įsisavinimą ir efektyvumą. Gaivinantis ir drėkinantis NUDITUM arba raminantis SILENTIUM linijos tonikai puikiai tiks mišriaodėms.

Serumavimas. Serume esančios aktyviųjų ingredientų aukštos koncentracijos padeda kovoti su mišrios odos problemomis, tad pirmiausia rinkitės NUDITUM hialurono rūgšties 2% serumą, kuris drėkins giliausius odos sluoksnį, o vėliau lengvą UNISON harmonizuojantį serumą – šis ne tik drėkina, bet suminkština ir kartu matizuoja odą.

Tinkamo kremo naudojimas. Kremas užrakina visas aktyviąsias medžiagas odoje ir prisideda prie mišrios odos balansavimo. Mišriaodėms, kurių oda yra labiau riebi, rekomenduojame rinkits UNISON energizuojančią veido emulsiją – lengvą drėkiklį. O toms, kurių oda yra linkusi į sausumą pagelbės UNISON balansuojantis kremas – šis labiau maitina odą.

Papildomai rekomenduojame šveisti odą bei palepinti ją kauke! Kartą į savaitę naudokite NUDITUM 2-1 šveitiklį, kuris išvalo odos poras, suminkština, maitina bei drėkina odą. Odos palepinimui pasitarnaus kelios veido kaukes vienu metu, kurios spręs skirtingas mišrios odos problemas. Pavyzdžiui, T zonai naudokite valančią ir poras sutraukiančią SOLUTIO linijos kaukę, sausoms vietoms – ryškiai violetinę maitinančią SILENTIUM kaukę, o likusiai veido daliai UNISON skaistinančią kaukę.

3 pagrindinės mišrios odos klaidos

Norime jums padėti greičiau pasiekti norimus rezultatus, todėl pateikiame mišrios priežiūros klaidas, nuo kurių reikėtų susilaikyti:

Drėkinamojo kremo praleidimas – riebioms odos vietoms drėkinamasis kremas toks pats svarbus kaip ir sausai odai. Jei praleisite odos drėkinimą, vienu metu turėsite ne tik labai sausą, bet kartu ir labai riebią odą, nes drėgmės trūkumas skatina tik didesnę sebumo gamybą.

Odos eksfoliacijos vengimas – šis ritualas pašalina negyvas odos ląsteles, mažina riebalų išsiskyrimą ir švelniai lygina sausą, šerpetojančią odą. Mišriai odai tai – išsigelbėjimas, tad vengti šio odos priežiūros žingsnio būtų nuodėmė. 

Netinkamų priemonių naudojimas – labai svarbu atsirinkti kokybiškas, būtent mišriai odai tinkamas priemones arba lokaliai naudoti tik riebios ir sausos odos tipo kosmetikos produktus. Netaisyklingai naudojamos skirtingų odos tipų priemonės gali sukelti tik dar didesnį mišrios odos disbalansą.

Patarimai turinčioms mišrią veido odą

- Venkite aršių putoklių ir muilo. Priemonės su šiais komponentais neabejotinai riebias odos vietas išsausins, taip sukeldamas dar didesnį odos sebumo išsiskyrimą, o sausoms odos zonoms padarys labai didelės žalos ir ją sujautrins;

- Norėdami sukontroliuoti odos disbalansą, savo rankinėje nešiokitės specialias servetėles, kurios sugers riebalų perteklių;

- Stenkitės kuo mažiau liesti veido odą. Įvairūs mikrobai, nešvarumai gali suintensyvinti riebių odos zonų problemas.❌

Atsirinkite tinkamas priemones, kruopščiai prižiūrėkite odą ir džiaukitės gamtos suteikiamais stebuklais, kuriuos rasite MANILLA kosmetikoje!

← Ankstesnis straipsnis Naujesnis straipsnis →